5 знаків Зодіаку, які найчастіше зустрічають справжнє кохання після 30

Коли гра гормонів вже не впливає на вибір

ОВНИ

Овнам в юному віці не до кохання: кар'єру треба будувати, бізнес просувати, на ноги вставати. Вони зовсім не байдужі, просто на кохання часу немає. А от вже після 30 років приходить розуміння, що кохання не про зітхання, а наполеглива і не проста робота на успіх і щастя в стосунках.

РАКИ

У Раків взагалі не все як у людей. Вони дуже бояться розчарування. Остерігаються, бо думають, що закохаються не в ту людину і їм розіб’ють серце. А ще, Раки повільно дорослішають, і справжнє кохання усвідомлюють у зрілому віці. Інколи це й 50 років.

ДІВИ

Діва впевнена, кохання для слабаків. Вона зайняті роботою, гребуть гроші та мають зв’язки. Кохання для них лише доповнення. Але й вони в якийсь момент не можуть встояти. Особливо, коли відчувають у цьому матеріальну впевненість.

СКОРПІОНИ

Скорпіон домінують у всьому, і в стосунках зокрема. А про яку головну роль може йтися в юному віці? Тому Скорпіони пригнічують в собі будь-які почуття. А от після 30 вони відчувають, що настав час відкрити серце. І впустити туди того, хто буде слухати їх з відкритим ротом.

КОЗОРОГИ

Чесно, Козороги можуть все життя прожити без кохання. Вони не люблять зайві хвилювання й нерви. Але навіть їх вражають стріли Купідона. А що, краще пізно ніж ніколи.



Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень