Пари знаків Зодіаку, в яких найпристрасніше кохання

Чи є серед них ви

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

Астрологи назвали шість зодіакальних пар, у яких найпристрасніше кохання. Про чиї стосунки колись зніматимуть фільми

Овни й Скорпіони

На початку стосунків між людьми цих знаків буде бушувати пристрасть. Скорпіони й Овни будуть тягнутися один до одного, проводити багато часу разом, намагаючись насититися емоціями.

Терези й Риби

Кожен з них буде прагнути робити все, аби здивувати свою другу половинку. Особливо активно це будуть робити Терези, адже їм хочеться завжди й у всьому бути ідеальними. А ось Риби ігноруватимуть проблеми, труднощі, які виникатимуть у парі, не даватимуть партнеру на них зациклюватися.  

Леви й Тельці

Представники цих знаків Зодіаку ніколи не будуть приховувати свої емоції. Вони навпаки будуть демонструвати їх на публіці. Вони будуть поводитись так, щоб викликати в оточення захоплення і «підігріти» тим самим свої почуття.

Стрільці й Діви

Діви – стримані особистості, але це лише до знайомства з чоловіком-Стрільцем. Представники цього знаку допомагають Дівам стати більш розкутими та почати поводитися невимушено. При такому розкладі Діви стають пристрасними, як і Стрільці.

Козороги й Водолії

Попри те, що у них зовсім різні характери, між ними може виникнути пристрасть. Козороги будуть стриманим та «охоронятимуть» свої особисті кордони, але лише до тих пір, поки в їхньому житті не з'являться Водолій. Водолії демонструватимуть свій химерний характер, дивуючи Козорогів.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень