Несподівані гроші – Скорпіонам, погані поради – Водоліям: гороскоп на 1 вересня

А Близнята зустрінуть потрібних людей

ОВНИ

Не робіть необдуманих кроків. І будьте терплячими, якщо ваші ідеї не знайдуть відразу того розуміння, на яке ви розраховуєте.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня не варто обмежувати себе в бажаннях і прагненнях. Зараз вам буде необхідна емоційна підтримка близьких і ви можете на неї розраховувати.

БЛИЗНЯТА

День буде насиченим у плані спілкування і корисних знайомств. Правильна оцінка своїх можливостей дозволить уникнути розчарувань.

РАКИ

Не акцентуйте свою увагу на дрібницях, зосередьтеся на найголовнішому та будьте ініціативними. 

ЛЕВИ

Вам заважатимуть емоції, тому постарайтеся виважено підходити до вирішення будь-яких завдань. Уникайте участі в суперечках і конфліктах. 

ДІВИ

Це гарний час для пошуку однодумців. Знайшовши таких, ви зможете розпочати реалізацію великого проєкту, який вплине на ваше майбутнє.

ТЕРЕЗИ

Цього дня правильним буде потішити себе та близьких покупками. Або, хоча б, увагою.

СКОРПІОНИ

Вам легко вдасться вирішити спірні питання. Ви можете отримати несподівані гроші, але уникайте ризикованих угод з малознайомими особами, щоб не стати жертвою шахрайства.

СТРІЛЬЦІ

У вас буде достатньо сил і енергії, щоб розібратися з будь-якими питаннями. Непогані перспективи вас чекають на професійній ниві.

КОЗОРОГИ

Якщо хочете розпочати нову справу, то не впустіть шанс і зробіть це саме зараз. Беріть ініціативу в свої руки й не пасуйте перед перешкодами. 

ВОДОЛІЇ

Ухвалюючи рішення, ви не повинні сумніватися у своїй правоті. Також цього дня з обережністю поставтеся до порад: деякі люди можуть лукавити, шукаючи вигоду для себе.

РИБИ

Ваше хвилювання, яке може бути пов'язане з професійною діяльністю, постарайтеся компенсувати чимось приємним. Контролюйте свої слова, бо можете когось образити, навіть не усвідомлюючи цього.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень