Дуже прибуткова справа – Водоліям, шалене роздратування – Левам: гороскоп на 22 вересня

А Риб чекає непросте спілкування

ОВНИ

Вам щаститиме у коханні. Серед своїх давніх знайомих ви зможете роздивитися людину, з якою захочете спільно йти по життю.

ТЕЛЬЦІ

Складіть плани на майбутнє, але не обмежуйте свої мрії. Цього дня у вас буде грайливий настрій, тому складне може стати значно простішим.

БЛИЗНЯТА

Вас чекає успіх у всіх справах, які ви розпочнете цього дня. Такі проєкти будуть розвиватися дуже швидко. Для особистих відносин день теж сприятливий, хоча не всі свої вчинки ви зможете пояснити.

РАКИ

Ви можете опинитися в епіцентрі скандалу, тому намагайтеся обійти навіть незначні конфлікти, а тим паче не варто ставати на чийсь бік, щоб не нашкодити собі.

ЛЕВИ

Вас дратуватимуть навіть найменші дрібниці. Будьте стриманішими або більше часу проводьте наодинці, бо ризикуєте потрапити у конфліктну ситуацію, наслідки якої можуть негативно вплинути на вашу кар’єру.

ДІВИ

Пильнуйте, бо недруги спробують перешкодити вам. Усе обійдеться, але обережність не завадить.

ТЕРЕЗИ

Перегляньте свій раціон. Обирайте легку їжу, бо від цього буде залежати ваша працездатність.

СКОРПІОНИ

Немає нічого поганого в тому, щоб чимось потішити себе. Але не колись, а вже сьогодні.

СТРІЛЬЦІ

Не відштовхуйте тих, хто тягнеться до вас, адже ці люди можуть піти з вашого життя назовсім. Добре подумайте, щоб потім не шкодувати.

КОЗОРОГИ

Ви без зайвих зусиль зробите все, що запланували. Вас переповнюватимуть енергія та оптимізм. День має бути дуже плідним.

ВОДОЛІЇ

У вас є шанс з максимальною користю використати ділові якості. Результатом стане суттєвий прибуток, на який ви навіть не сподівалися. Гарний день для переговорів.

РИБИ

Цього дня ви можете зустріти надзвичайно різку та вперту людину. Ця особа здатна допомогти вам у роботі, а спілкування з нею зробить вас майстром комунікації.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень