Випробування коханням – Близнятам, важливі дрібниці – Овнам: гороскоп на 23 вересня

А Козорогам варто більше у себе вірити

ОВНИ

Те, що ви необачно вважаєте дрібницею, дуже скоро може стати неабиякою проблемою. Тому не варто закривати очі навіть на маленькі негаразди.

ТЕЛЬЦІ

Тим, хто прагне швидкого досягнення мети, можна буде рівнятися на вас. А ось ви ризикуєте витратити занадто багато часу на милування власною могутністю.

БЛИЗНЯТА

Ваше терпіння може піддатися випробуванню. Причиною, найімовірніше, будуть ваші кохані.

РАКИ

Вдалий день для навчання та самовдосконалення. А вже невдовзі у вас буде можливість приголомшити колег і керівників новими навичками.

ЛЕВИ

Чимало важливих справ чекатиме на вас цього дня, тому намагайтеся бути зібраними та сконцентруватися. Розподіліть навантаження, щоб до кінця дня не розгубити залишки енергії.

ДІВИ

Ваші фінансові можливості дозволяють зробити велику покупку. Насолоджуйтеся процесом, щоб зарядитися оптимізмом і бажанням заробити ще.

ТЕРЕЗИ

Будьте уважними. Існує ризик втрати дуже важливої для вас речі.

СКОРПІОНИ

Цього дня вас чекає цікавий захід. Якщо будете на висоті, то заведете нові та корисні знайомства.

СТРІЛЬЦІ

Якщо є можливість виконати якусь роботу вдома, то краще цим і зайнятися. У іншому випадку, вас чекатиме аврал наступного тижня.

КОЗОРОГИ

Мисліть позитивно. Попрацюйте над зміцненням самооцінки, бо ви не надто вірите у себе останнім часом і потрібно якнайшвидше позбутися цього відчуття.

ВОДОЛІЇ

Яким би не був ваш фінансовий стан, але цього дня не варто витрачати гроші без нагальної потреби. Є ризик придбання зовсім непотрібних речей.

РИБИ

Будьте відкритими для сприйняття усього нового. Щось із цього буде вам корисним.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень