Вірні одній єдиній: чоловіки з цими іменами — справжні однолюби

Їх всього 4

Лев

Леви прагнуть гармонійних і стійких стосунків, де найважливіше — почуття і вірність. Це робить Левів надійними однолюбами, готовими зробити все заради своєї коханої.

Герман

Герман цінує глибокі та міцні стосунки. Принцип «одна жінка — одне кохання» робить його вірним і надійним партнером, готовим підтримувати свою кохану в усіх ситуаціях.

Ілля

Ці чоловіки прагнуть гармонії та стабільності у стосунках і готові робити все для збереження цього зв'язку протягом усього життя. Для них важливо, щоб їхня обраниця почувалася особливою і захищеною.

Станіслав

Станіслави готові дарувати своїй коханій увагу та турботу, створюючи гармонійні та довгострокові стосунки. Вони завжди йдуть на компроміси та це створює міцний зв'язок з їхньою обраницею.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень