Просто неймовірні: 4 стародавні дівочі імені, які повертаються в моду

Список стародавніх імен для дівчаток

Меланія

Ім'я Меланія з'явилося у Стародавній Греції. Деякий час воно було дуже популярне в Україні, а зараз також можна почути, що так називають дівчаток. Трактується як «чорна» або «темна».

Меланія любить цікавитися навколишнім світом та дізнаватися щось нове. З нею приємно спілкуватися, адже дівчина багато читає, є досить розумною, кмітливою та мудрою.

Квітослава

Ім'я Квітослава має слов'янське походження та складається з двох частин: «квіто» («квітка», «квітуча») і «слава». Тому йому надають значення «квітуча слава», «та, хто славиться красою та елегантністю».

Квітослава – впевнена дівчина, яка буде відстоювати свою думку до кінця. Попри складний характер, близьким людям з нею доволі легко спілкуватися, адже власниця цього імені – відкрита.

Матрона або Мотря

Латинське ім'я Матрона також прийшло до нас з давніх часів. В Україні частіше зустрічається інший варіант – Мотря. Перекладається як «одружена жінка», «пані», «матінка» або «мати сім'ї».

Матрона має твердий характер та неймовірну силу волі. Вона йде до своєї цілі, попри перешкоди, не зважає на думку інших, а робить так, як вважає за потрібне. Це часто допомагає досягнути успіху.

Варвара

Ім'я Варвара – давньогрецьке та означає «варварка», «дикунка». На території Київської Русі воно стало популярним після прийняття християнства. Зустрічається й у наш час.

З Варварою дуже складно сперечатися, адже вона незалежна, вперта та самостійна особистість. Попри зовнішній спокій, часто не здатна контролювати свої емоції, оскільки їх накопичується чимало.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень