Якщо ви в очікуванні сина: чоловічі імена, які приваблюють щасливу долю

У списку їх 4

Макар

Ім'я Макар утворилося у Стародавній Греції. Його можна побачити у давньогрецькій міфології, адже бога грому та блискавок раніше називали Макаріосом. Це ім'я перекладається як «благословенний» або «щасливий».

Досягти успіхів у житті Макарові допомагає саме його характер. Річ у тім, що хлопець вміє знаходити вихід із будь-якої складної ситуації. У нього справи йдуть добре й в особистому житті, адже є хорошим сім'янином.

Микола

Ім'я Микола також має давньогрецьке коріння та виникло від імені Ніколаос. Воно трактується як «переможець народів» та вважається одним із найпопулярніших не лише в Україні, але й у світі.

Микола часто займає керівні посади, оскільки гарно проявляє себе на роботі. Однак через цю суворість інколи не може знайти спільну мову з колегами. Для такого чоловіка до того ж важливо побудувати міцний шлюб.

Ярослав

Слов'янське ім'я Ярослав складається з двох частин: «яр» і «слав». Тому має значення «ярий та славний», «ярий славою». До того ж існує жіночий відповідник цього імені – Ярослава.

Ярослав є досить наполегливим, тому ніколи не зупиняється на шляху до цілей. Він стрімко рухається по кар'єрних сходинках, поки не почне обіймати найважливішу посаду. Попри це, знаходить час і на родину.

Олексій

Ім'я Олексій має давньогрецьке походження. Згодом воно прийшло і на територію Київської Русі та є популярним й досі. Утворилося від слова «алексо» або «алексіос» і тлумачиться як «захисник».

Олексій займається лише тими справами, які приносять йому задоволення та хороший прибуток. У стосунках з жінками любить проявляти ініціативу. Завжди знайде час на кохану людину та романтику.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень