Чоловіки обходять таких стороною: 4 імені жінок із завищеними вимогами

З ними дуже важко

Василина

Василина має яскраву зовнішність, але за нею ховається жорсткий характер. Її вимоги до чоловіків нереально високі, тому Василина часто роздратована й озлоблена.

Цій дівчині здається, що це не в неї завищена самооцінка, а це інші недооцінюють її, що тільки посилює її незадоволеність.

Рената

Вона легко починає гніватися, але привселюдні скандали - нижче за її гідність. Вона може дозволити собі лише холодний погляд та саркастичні зауваження.

Зате коли соромитися вже нема кого, вона дає собі волю. Наодинці з партнером вона може кричати на нього, ображати й морально тиснути.

Таїсія

Ця жінка гарна, цілеспрямована та знає собі ціну. Однак її принципи стають причиною самотності.

Таїсія ніколи не стане просити вибачення першою. Її зарозумілість відштовхує чоловіків, хоча в душі володарка імені – добра та жертовна натура.

Ніка

Носителька цього «переможного» імені впевнена в собі й має сильний характер. До того ж вона схильна до спалахів роздратування та імпульсивна.

Це не те поєднання якостей, яке приваблює чоловіків. Ніка може дозволити бути поряд тільки чоловікові, який готовий на другу роль

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень