Мають досконалий смак та вишукані манери: назвали найелегантніших жінок за знаком Зодіаку

У списку їх двоє

Терези

Цим знаком зодіаку править Венера – планета краси, гармонії та любові. Тому вона наділила своїх підопічних неймовірною красою та відмінним смаком. Кожну представницю цього знаку зодіаку можна без перебільшення назвати іконою стилю. Терези вміють поєднувати кольори, тканини та аксесуари так, ніби щойно зійшли з подіуму.

Така елегантність стосується не лише одягу, вони мають вроджений досконалий смак та манери. Також ці жінки – природжені дипломати. Там, де вони з'являються, одразу налагоджується приємна вишукана атмосфера та гармонія. 

Козоріг

Ці жінки мають досконалий смак і вроджене відчуття стилю. Може скластися враження, що вони постійно працюють зі стилістом, бо проста людина не може так одягатися, щоб образ був єдиним, елегантним і приголомшливим водночас. Але жінка-Козоріг може, адже вона ще окрім відчуття смаку має надзвичайний інтелект, який їй в усьому допомагає. Вона свою привабливість та елегантність розглядає швидше як інструмент для досягнення власної мети. А досягати ці жінки вміють, тому для них зовнішня краса – це засіб, а не потреба.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень