Їх ніхто не може обдурити: ці знаки Зодіаку мають найкращу інтуїцію

У списку їх 3

Скорпіон

Коли йдеться про інтуїцію, цей знак Зодіаку неможливо не згадати. Він від природи добре відчуває іншу людину та бачить ситуацію з відмінною точністю і прозорістю.

Представники цього символу можуть виявляти брехню без особливих зусиль. І тому коли вони говорять, що мають погане почуття щодо якоїсь людини чи події, найкраще, що ви можете зробити, - повірити їм.

Рак

Він - емоційний та турботливий, і звик довіряти власним почуттям та інстинктам. Раком керує Місяць - небесне тіло, яке тісно пов'язане з емоціями та інтуїцією. Тому представники цього знаку не лише відмінно усвідомлюють власний емоційний стан, а також і зчитують це в інших.

Раки добре володіють невербальними навичками спілкування і завжди можуть відчути, коли хтось, хто їм важливий, потребує від них особливої уваги.

Риби

Представники цього символу - справжні мрійники, і може здатися, що вони часто літають у хмарах. Насправді ж Риби контролюють ситуацію та розуміють все, що відбувається навколо.

Без особливих зусиль вони вловлюють емоції інших, відчувають найменші зміни енергії та вміють прочитати все, просто подивившись комусь у вічі. Тому це ще один знак Зодіаку, який має гарну інтуїцію й активно використовує її.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень