Які кольори категорично заборонено носити кожному знаку Зодіаку

Стоп-лист складений орієнтуючись на зірки

Як відомо, знаки Зодіаку мають унікальні характеристики, так і з кольорами. Від забарвлення одягу залежить ваша енергетика. Якщо ж помилитися з вибором відтінку, можна зіткнутися з проблемами: неправильна енергія завадить знакам проявитися, розкрити себе повністю.

Овен

Синій колір варто уникати: він приземляє і вганяє в нудьгу вашу активну натуру.

Телець

Тельцям же, не варто носити червоний колір.  Він додає непотрібної швидкості та динаміки, змушує робити помилки та приймати не правильні рішення.

Близнюки

Вам слід відкласти убік речі зеленого кольору: вони роблять вас малорухливими та надто спокійними.

Рак

Чорний колір в гардеробі додаватиме представникам цього емпатичного та емоційного знаку Зодіаку депресивний настрій.

Лев

Уникайте пастельних відтінків, хоч би якими модними були, вони протипоказані даному вогненному знаку, адже, гасять енергію Левів.

Діва

Дівам, навпаки, пастельні відтінки підходять ідеально, а ось бордові тони повинні опинитися в стоп-листі. Вони дестабілізують їхні емоції та позбавляють прагматичного мислення.

Терези

Терезам краще прибрати якомога далі червоний колір. Він надто динамічний та енергійний для представниць цього знака Зодіаку.

Скорпіон

Рожевий – відтінок, який абсолютно не підходить загадковим Скорпіонам. Його інфантильність та дитячість робить вас простіше, позбавляє магнетичної привабливості. 

Стрілець

Оптимістичним Стрільцям краще відмовитись від чорного та темно-сірого кольору — вони надто серйозні для життєлюбного знаку Зодіаку. 

Козоріг

Помаранчевий хоч і вважається кольором оптимізму, але цілеспрямованим Козерогам він лише заважає, досягати висот.

Водолій

Чорний посилює агресивний настрій Водоліїв — це може призвести до виникнення конфліктів на порожньому місці, а також надмірним бажанням вивести інших на негативні емоції.

Риби

Темно-синій колір може викликати у риб тривожність, тому використовуйте його по мінімуму.

Джерело: Pixel.inform

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень