Фінансовий гороскоп на липень 2024 року: Гроші шелестітимуть у кишенях лише 3 знаків Зодіаку

Місяць найбільше підходить для відпочинку

Цього місяця краще звести до мінімуму всі фінансові ризики, не вкладати гроші в нові проєкти та розширення бізнесу. Не поспішайте — і ви збережете свою нервову систему та матеріальні ресурси! Шанс заробити найвищий лише для трьох представників Зодіакального кола.

ТЕЛЕЦЬ

Успіх у кар'єрі чекає на молодих, зухвалих і дуже динамічних людей, які сповнені амбіцій та бажання підкорювати висоти. Варто голосно заявити про себе за допомогою реклами, соцмереж, через друзів. Імовірні конфлікти з партнерами по бізнесу, їхньою причиною можуть стати майнові суперечки чи питання розподілу прибутку. Але, як кажуть, «терпіння і праця все переможуть».

ДІВА

У всіх професійних справах цього місяця можна сміливо розраховувати на підлеглих та на колег, які цього разу виявляться серйозними та відповідальними. Низка правильних рішень зміцнить ваші кар'єрні позиції та забезпечать стійке становище у майбутньому. У фінансовому сенсі липень – один із найкращих місяців року. Вам на все вистачить і ще трохи лишиться.

ВОДОЛІЙ

Представники знака Зодіаку отримають пропозиції з цікавими перспективами, але для їхньої реалізації доведеться ризикнути. До кінця місяця відновляться старі зв'язки з давніми знайомими, які дадуть поштовх проєктам або допоможуть з фінансуванням. У фінансовому плані цей місяць є досить сприятливим. Гроші будуть надходити справно, а в декого навіть збільшиться дохід.

Джерело: tsn

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень