Мрії почнуть здійснюватися: три знаки Зодіаку для яких настав час безхмарного щастя

Зміни почнуться вже з 5 липня

ЛЕВИ

До списку обранців Фортуни потрапили Леви. З'явиться багато ідей і планів, які вдасться втілити в життя. Настане вдалий час, щоб багато чого змінити в житті, поставити нові цілі та ухвалити важливі рішення.

Навіть найменші зусилля Львів дозволять їм досягти бажаного результату та здійснити мрію. Імовірні корисні та приємні знайомства. 

ТЕРЕЗИ

Зміни на краще зірки обіцяють Терезам. Вони завжди цікавляться подіями навколо, тож звернуть увагу на деталі, та багато чому навчаться. На них чекають приємні події та вдалі збіги. Терези ухвалять правильне рішення, яке покращить їхнє фінансове становище.

Їм вдасться виявити свої найкращі ділові та людські якості, що приємно здивує керівництво та колег. Імовірні цікаві поїздки, які будуть вдалими. 

СКОРПІОНИ

Доля стане прихильною до Скорпіонів. Вони, нарешті, зможуть розв'язувати давні питання, впоратися з усіма зволіканнями та досягти успіху. Стануть в пригоді знання та досвід, отримані раніше. Фінансові питання вирішуватимуться легко, справи на роботі та в сім'ї підуть у гору.

Імовірні цікаві ділові пропозиції та вигідні угоди. Настане вдалий час для покупок та подорожей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень