Щастя битиме ключем: три знаки Зодіаку які вийдуть на білу смугу щастя і процвітання

Так вирішили зірки

ТЕЛЬЦІ

Сприятливі тенденції набирають обертів у житті Тельців. Перед ними відкриються цікаві можливості, які важливо не проґавити. Прислухайтеся до інтуїції, вона дасть точні підказки. Висока ймовірність успіхів у професійній сфері та вигідних пропозицій про співпрацю. Настане вдалий час для відпочинку та спілкування з близькими людьми. 

РАКИ

Раки у передчутті  успіху та процвітання. Їхня серйозність і рішучість допоможуть досягти поставленої мети. Вдасться завершити справи, розпочаті раніше. Стане в пригоді порада друзів і однодумців. Обставини почнуть складатися сприятливим чином. Це дозволить покращити матеріальне становище. Імовірні приємні поїздки та вдалі покупки.
 

ТЕРЕЗИ

На білу стежку успіхів і везіння вдасться вийти Терезам. Багато що вдаватиметься дуже легко. Тому важливо не витрачати час даремно і братися за вирішення навіть найтривіальніших завдань. Для цього настає сприятливий час. Астрологи рекомендують Терезам прислухатися до порад навколишніх, вони виявляться розумними та корисними. З'явиться можливість реалізувати задумане та вільно зітхнути.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень