Найкращі пари за гороскопом: ці знаки Зодіаку неймовірно щасливі у стосунках

Вони буквально доповнюють одне одного

Близнюки та Стрілець

Представники цих знаків Зодіаку чудово доповнюють один одного. Попри те, що Близнюки та Стрільці практично ідентичні у своїй пристрасті до пригод, між ними все ж таки є відмінності.

І разом вони, немов дві половинки, створюють цілісний союз. Природжені авантюристи та пристрасні коханці - Близнюкам та Стрільцям точно не буде нудно разом.

Овен та Терези

Їхній союз чимось нагадує полум'я, яке неможливо згасити. Сміливі Овни та обережні Терези допомагають досягати успіху, адже разом вони знаходять необхідний баланс.

І навіть якщо хтось намагатиметься зруйнувати відносини цих знаків Зодіаку, вони все одно будуть разом. Терези вчать Овнів шукати компроміси, а ті допомагають своїй другій половинці довіряти не тільки розуму, а ще й серцю.

Телець та Скорпіон

Багатьом здасться, що цим знакам Зодіаку навряд чи вдасться збудувати міцні та щасливі стосунки. Однак це саме той випадок, коли протилежності притягуються. Спокійні Тельці додадуть Скорпіонам мудрості у непростих рішеннях.

І попри те, що представники цих знаків Зодіаку не завжди готові до компромісів, у їхніх стосунках вони точно будуть. Якщо Скорпіонам і Тельцям вдасться доповнити одне одного, їхній союз виявиться неймовірно міцним.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень