Їх неможливо обдурити: 4 знаки Зодіаку, які відчувають брехню за кілометр

Сильна інтуїція їм допомагає

Розповідаємо, які знаки Зодіаку мають особливий дар – уміння відчувати неправду.

Лев

Цей знак Зодіаку не має екстрасенсорних здібностей, але його інтелект дозволяє відстежувати, коли йому намагаються брехати.

Лев може свідомо провокувати говорити неправду, щоб побачити, як діятиме людина, коли брехня випливе на поверхню. Тому, перш ніж брехати Левові, варто тричі подумати.

Терези

Це вкрай досвідчені комунікатори, і вони бачать, коли людина починає говорити неправду. Брехунів Терези триматимуть на великій відстані від себе, тому, якщо ви хочете мати якісь справи з цим знаком зодіаку, краще говорити все, як є.

Скорпіон

Скорпіони ніби відчувають людей, передбачаючи всі їхні слова та вчинки. Особливо, якщо це стосується любовних справ, вони не терплять подвійних стандартів, та можуть вмить розірвати стосунки навіть через якусь невинну брехню.  

Риби

Риби наділені чуттєвістю та інтуїцією від природи, вони просто здатні сканувати людей. Тому на відстані розпізнають брехуна і намагатимуться обмежити з ним контакт.

Цей знак зодіаку – справжній детектор брехні, тому не варто й починати жодних хитрощів, маніпуляцій чи брехні.

Джерело: tsn.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень