Відсвяткують 100-річний ювілей: хто зі знаків Зодіаку живе найдовше

Рейтинг довгожителів серед знаків Зодіаку

На тривалість життя людини впливає безліч чинників - харчування, стан здоров'я, стрес, спадковість, доступ до медицини та інше. Езотерики та астрологи впевнені, що знак Зодіаку також має вплив на те, скільки людині відведено в цьому світі.

Який знак зодіаку довго не старіє

Є п'ять знаків Зодіаку, які примудряються роками не старіти та залишатися бадьорими. Звичайно ж, на це впливає характер, звички й схильності, якими нас наділяють планети. Так, хто ж ці щасливчики?

  • Овен може роками не втрачати свою фізичну форму завдяки божевільному ритму, в якому вони звикли жити.
  • Близнюки до останнього підтримують свій мозок у тонусі, що додає їм енергії, а тіло слідує за головою.
  • Діва дуже педантична, тому їй не складає труднощів дотримуватися режиму, ходити до лікарів і вести здоровий спосіб життя, що, безсумнівно, дає змогу зберігати молодість.
  • Козеріг має, як правило, гарний імунітет, а вміння розставляти пріоритети, зокрема, ставити на перше місце своє здоров'я, допомагає залишатися бадьорим. Крім того, змусити їх нервувати майже неможливо.
  • Водолій у своєму житті прагне до гармонії, а отже, й емоційної стабільності, що й подовжує їхню молодість.

Рейтинг довгожителів серед знаків Зодіаку

Деякі представники Зодіаку демонструють дивовижну тривалість життя всупереч усьому. Таких щасливчиків всього лише чотири.

Телець

Перше місце по праву посідає Телець. Цей упертюх має міцне здоров'я, що дає йому змогу спокійно розміняти восьмий десяток, а то й дожити до 100 років. Єдине, йому необхідно стежити за своєю вагою, інакше проблем із суглобами і сечостатевою системою не уникнути

Близнюки

Цей знак Зодіаку легко втрачає сенс життя, впадає в зневіру і навіть у депресію, що загрожує виснаженням, а також проблемами з руками, ногами і легенями. Для того, щоб наздогнати Тельця за роками життя, Близнюку потрібна міцна сім'я і навіть релігія.

Діва

Ще один довгожитель, який спокійно відзначить свій 80-десятий день народження і навіть більше. Цьому знаку Зодіаку дуже важливо звернути увагу на своє харчування, інакше проблеми з органами травлення вкрадуть щастя з їхнього життя.

Козеріг

Останнім любителем відзначити свій столітній ювілей став Козеріг. Це йому забезпечує феноменальна витривалість, але життєво необхідно берегти кістки, печінку, шлунок, підшлункову і суглоби. На жаль, Козеріг схильний до різних травм, а також частенько хворіє.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень