Мають схильність до алкоголізму: жінки з цими іменами не можуть відмовитися від чарки

Їм варто бути обережними з алкоголем

Стефанія

Сталевий характер жінки з цим ім'ям може багато подолати, через що ці жінки звалюють на свої плечі непосильну ношу.

Зайва самовпевненість виснажує нервову систему, яка потребує відволікання. Найчастіше втіха приходить зі спиртним і якщо цей процес пустити на самоплив, боротися із залежністю буде запізно.

Таїсія

Цим жінкам доводиться важко працювати та тягнути на собі родину. У тому числі вони звалюють на себе чоловічу працю. Це формує тугу за хорошим життям і, відповідно, потяг до спиртного. А оскільки вони можуть випити чимало, залежність приходить дуже швидко.

Раїса

Найчастіше Раїси вдаються до алкоголю, коли їхнє особисте життя дає тріщину. У такому разі світ жінок з цим ім'ям руйнується і вони починають заливати біль, попри веселий та оптимістичний характер по життю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень