Ці жінки не знатимуть горя до кінця життя: Імена, які приносять удачу та успіх

Вони – улюблениці долі

Олена

Олени володіють високим рівнем цілеспрямованості й працьовитості. Всі цілі, які такі жінки ставлять перед собою - реалізовуються і дарують справжню насолоду. Олени не пізнають горя до останнього подиху.

Ольга

Жінка, у якої не буде проблем з фінансами, має ім'я Ольга. Вся справа зовсім не в уміннях і фінансовій грамотності, а в тому, що витрати Ольги контролює доля, не даючи збанкрутувати.

Лідія 

Часто на рівень фінансового забезпечення впливає не тільки працьовитість, а й навколишні люди, які можуть допомагати й забезпечувати Лідію. Однак попри те, що ці жінки не відмовляються від додаткових коштів з боку - вони вміють розпоряджатися фінансами.

Наталія 

Жінки з таким ім'ям вміють покладатися на свою силу і попри падіння кожен раз вставати й починати спочатку. В результаті - це приносить їм успіх. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень