Викладач відомого університету в Instagram висміював українську мову і відмовився проводити лекції українською

Його звільнили

У КПІ розгорівся мовний скандал. Там працював викладач, який висміював українську мову.

Дмитро Насиров провів серед студентів опитування щодо мови лекцій, дискримінуючи державну мову, якою має бути викладання у державних закладах освіти. Про це повідомив у Facebook активіст Остап Українець.

Зокрема, в Instagram викладач запропонував такі варіанти відповіді щодо мови проведення лекцій:

російською «як живу розмову»

 

або

 

«сухо і убого, але солов’їною».

На сайті Київського політехнічного університету вказано, що Дмитро Насиров працював асистентом без категорії на кафедрі математичних методів системного аналізу.

Керівництво вишу заявило, що з 30 червня Дмитро Насиров не працює в університеті.

Жителька одного із житлових комплексів Київщини зазначила, що цей викладач є її сусідом, та розповіла, що Насиров «за час нашого співіснування в одному ЖК встиг пересваритися з половиною мешканців, зібрати на себе чи не рекордну кількість заяв в поліцію, тероризувати сусідів, побити пенсіонера в ліфті, отримати підозру у підпалі машин сусідів тощо.

Зауважимо, подібне сталося і в Миколаєві. Там колишній керівник кафедри гуманітарних дисциплін Миколаївського інституту права Національного університету «Одеська юридична академія» Сергій Шубін був ідеологом так званої «Миколаївської народної республіки». Однак змінив позицію, коли його затримала Служба безпеки України.

Джерело: glavcom

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень