Баггі для ЗСУ: В Україні почали виготовляти невеликі авто для військовиків (ФОТО)

Скільки вони коштують

Спеціально для ЗСУ компанія Coolon Motors із Кривого Рогу випустила 19 невеликих легкових автомобілів високої прохідності для їзди по бездоріжжю (баггі).

Собівартість одного такого авто становить 80 000 – 90 000 гривень, що у кілька разів дешевше, ніж вартість аналогів із Європи та США.

Спочатку українські майстри зробили креслення, взявши за основу один з іноземних баггі. Пізніше зробили тестову машину. Наразі до ЗСУ вже передали 19 українських баггі.

 

Такі машини мають попит серед захисників. Компанія отримала замовлення на виготовлення ще 23 баггі. На Coolon Motors знадобиться кілька місяців.

До війни компанія розробляла невелику електричну вантажівку, яка могла б використовувати для розвезення вантажів по місту. Однак після початку повномасштабного вторгнення рф роботи над вантажівкою з електричною силовою установкою зупинили. Та після перемоги Coolon Motors планує вже ж таки розробити та випустити електричну вантажівку.

Джерело: Today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень