«По телевізору такого не покажуть»: рашисти визнають перевагу ЗСУ на полі бою – перехоплена розмова (АУДІО)

Росіяни не вірять, що телевізор бреше

Російські окупанти не можуть змиритися з тим, що ЗСУ тотально знищують їхні війська під Харковом. І це різко контрастує з псевдопереможними картинками армії рф, які їм показують по телевізору. Про це свідчить нова телефонна розмова, яку перехопило СБУ.

«Ну, это по телевизору вам так расписывают в красках. На самом деле тут совсем все по-другому. По телевизору такого не покажут и не скажут правду никогда. Мы проигрываем…», – розповідає окупант своїм родичам у Підмосков’ї.

Рашист повідомив, що у їхньому полку залишилося близько 14 танків із 90, а рівень підготовки танкістів та артилеристів рф дуже низький:

«По два дня обучили и все, отправили на передок. А они не могут попасть вообще, просто не могут. Артилерия настолько кривая, что там можно в километрах измерять промахи», - каже окупант.

Тим часом мотивація українських захисників не змінилася, а якість озброєння тільки зростає, додали в СБУ.

Джерело: УНН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень