Відрізнити справжній сир від підробки можна ще у магазині: проста хитрість допоможе

Різниця між сиром і сирним продуктом колосальна

Багато виробників дозволяють собі виготовляти неякісний сир. Нещодавно на ринку з’явився такий товар як сирний продукт. Він нічого спільного із сиром немає, хіба лише слово сир.

Ба більше, сирний продукт – низькоякісний і шкідливий для здоров’я.

Відрізнити його звісно допоможе ціна, він суттєво дешевший від справжнього сиру. Втім, і недешевий сир часто може мати ознаки сирного продукту.

Критерії, за якими відрізняють чи це  сир, чи сирний продукт.

Досвідчені експерти розповіли, за якими ознаками можна відрізнити справжній сир. Перш за все, треба подивитися на упаковку продукту.

  • По-перше, для виробництва сиру використовуються тільки натуральні інгредієнти перероблення молока. Це можуть бути вершки, молочні жири тощо. Що ж додають у сирний продукт? Рослинний жир. І це має бути обов'язково зазначено на упаковці.
  • Другий важливий критерій виявлення імітації — натиснути на сир. Якщо вм'ятина після натискання зникне практично відразу, то продукт якісний. Але от якщо це відбуватиметься повільно — перед вами дешева імітація. До речі, якісний сир не може коштувати дешево, наприклад, менш як 400 гривень за кілограм.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень