Гречка любить одну спецію: як зварити крупу, яка стане шедевром

Треба всього кілька грамів прянощів

Гречка – популярна в Україні крупа, з якої господині готують купу страв. Ця каша буде в рази смачнішою, якщо знати, що саме треба додати.

Перед приготуванням гречку потрібно добре перебрати і кілька разів промити. Далі гречку заливають холодною водою і варять у пропорції 1:2 у посуді товстими стінками.

Як правильно заправляти гречку?

Сіль та інші спеції додаються у гречку на початку приготування. Разом із сіллю в гречку додають гострий перець чилі, куркуму, сушений часник, імбир або цибулю. Однією з найкращих спецій до гречки є кмин. 

Це насіння треба обсмажити в олії і потім додати до гречки, яка закипіла. Можна використовувати кмин і у вигляді порошку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень