Відомо, хто зіграє Вітні Х’юстон в кіно (ФОТО)

Байопік про легендарну співачку має вийти в 2022 році

Вітні Х'юстон у фільмі "Охоронець" (1992)

Британська актриса Наомі Акі зіграє легендарну співачку і актрису Вітні Х'юстон в новому біографічному фільмі про її життя.

Кіно має вийти на великі екрани в листопаді 2022 року.

Наомі Акі відома своєю другорядною роллю у фільмі «Леді Макбет» (2016). Актриса  двічі номінувалася на Британську незалежну кінопремію.

Наомі Акі

Цікаво, що Наомі народилася в 1992 році, коли на екрани вийшов фільм «Охоронець», який зробив Вітні Х’юстон зіркою світового масштабу.

Режисером фільму «Я хочу потанцювати з ким-небудь» (за назвою пісні Вітні Х'юстон «I Wanna Dance With Somebody») стане Стелла Мегі, сценарій пише автор «Богемської рапсодії» Ентоні Маккарті.

Вітні Х'юстон - одна з найуспішніших співачок світу. Тираж її записів становить приблизно 170 млн екземплярів. За свою кар’єру артистка отримала 6 «Греммі», 15 нагород «Billboard Music Awards», 21 нагороду «American Music Awards», дві нагороди «Еммі» та ін.

У 2012 році Х'юстон померла у віці 48 років. Тіло співачки виявив її охоронець в готелі «Beverly Hilton Hotel» в Беверлі-Хіллз. Згодом стало відомо, що вона захлинулася водою у ванній кімнаті. У співачки була сильна алкогольна та наркотична залежність.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень