Зірку фільму «В бой идут одни старики» поховають у Рівному

На 66 році життя помер український актор і режисер Олександр Немченко, який здобув популярність завдяки фільму Леоніда Бикова «В бой идут одни старики».

Цю інформацію опублікував Вінницький академічний музично-драматичний театр ім.Миколи Садовського на сторінці у Facebook.

Зокрема, там написали таке:

Відійшов у вічність Олександр Немченко…

Диригент співочої ескадрильї прийняв в обійми ще одного свого вихованця…

Листопад 1953 року подарував Сашкові життя у рідному місті Рівне (де, за заповітом, і буде похований його прах).

 

Він прожив гідне життя, насичене не лише творчістю, але й щирою любов’ю до усього, чим займався, до усіх, хто його оточував. Заслужений артист України. Актор театру та кіно. Створив театральну студію при Будинку вчителя.

Довгі роки займався народною медициною. І завжди з усмішкою…
 

Висловлюємо щирі співчуття родині, близьким і рідним, усім, хто знав, любив і шанував. Вічна пам’ять і Царство небесне тобі, Олександре Дмитровичу, гідному синові своїх батьків і нашої неньки-України…

Прощання відбудеться 3 листопада о 16:00 в «Реквіємі» (вул. Батозька) у Вінниці, а поховають Олександра Немченко у Рівному. 

Немченко є заслуженим артистом України, на його рахунку 122 ролі в театрі і чотири в фільмах. Популярним він став після того, як зіграв добродушного, веселого, безвідмовного барабанщика другої співучої ескадрильї Івана Федоровича у фільмі «В бой идут одни старики».

Як виявилося, у Немченка була важка форма діабету. Йому збирали кошти на лікування.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень