Вийшов перший трейлер нового фільму про Бонда

«007: не час помирати»

Сер Джеймс Бонд (Деніел Крейг) вирішив відпочити від скаженого ритму життя агента 007. Нині він насолоджується спокоєм на Ямайці. Тут його знаходить Фелікс Лейтер із ЦРУ та розповідає подробиці зникнення одного науковця. Попри небажання братися за нові справи, Бонд погоджується допомогти давньому знайомому.

Пригодницький бойовик «007: Не час помирати» є 25-м за рахунком фільмом про спецагента МІ-6 за мотивами творів Яна Флемінга. Розробка проєкту почалася навесні 2016 року. Відтоді неодноразово змінювалися автори сценарію та режисери. Зрештою у режисерському кріслі опинився Кері Фукунага. Роль Бонда вп’яте виконав Деніел Крейг, попри розмови, що «007: Спектр» стане для нього останнім фільмом бондіани.

Вперше в історії франшизи бойовик знімається з використанням цифрових камер ІМАХ.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень