Джаред Лето зіграє Енді Воргола

За проєкт може взятися сценарист «Вовка з Волл-стріт»

Джаред Лето підтвердив, що він зіграє Енді Воргола в майбутньому фільмі про культового художника, фотографа і режисера лемківського походження.

Вперше про байопік заговорили ще в 2016 році. Тоді повідомлялося, що це буде адаптація книги Віктора Бокріса «Воргол: біографія», яка вийшла в 1989 році. Уточнювалося також, що проєктом під назвою «Воргол» займеться сценарист Теренс Вінтер («Вовк з Волл-стріт», «Клан Сопрано»).

Актор і фронтмен «30 Seconds To Mars» не став ділитися подробицями і підтверджувати ці деталі, так що участь Вінтера поки під питанням. Однак він заявив, що фільм дійсно буде:

Так, це правда, я зіграю Енді Воргола в одному майбутньому фільмі. Я так схвильований і вдячний за таку можливість. З днем ​​народження, Енді [6 серпня художнику могло виповнитися 92 роки]. Ми сумуємо за тобою і твоєю геніальністю.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от JARED LETO (@jaredleto)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень