У Львові зніматимуть кіно за романом Кузьми Скрябіна

Невдовзі стартують зйомки фільму за романом «Я, Побєда і Берлін»

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Зараз у Львові є нові цікаві локації. Ми будемо тут навіть знімати берлінську частину сюжету, адже в самому Берліні вже немає тих локацій 90-х років, а у Львові ми знайшли все необхідне. Будемо розкривати для кіноспівтовариства раніше незвідані локації, – розповів на зустрічі з мером Андрієм Садовим кінооператор Дмитро Недря.

Кінопроєкт комедії «Я, Побєда і Берлін» став одним з переможців Одинадцятого конкурсного відбору Держкіно. Держава виділить на зйомки 27 млн ​​грн – 75% загальної вартості виробництва фільму.

Режисером-постановником є Ольга Ряшина. Автори адаптації сценарію – Анатолій Крим і Олексій Комаровський. Продюсери –  Олексій Терентьєв і Артем Доллежаль.

В основі сюжету – історія  хлопця Кузьми, який придбав першу в своєму житті машину марки «Побєда» і вирушає на ній зі своїм товаришем до Берліну. Хлопці навіть не уявляють, які неймовірні пригоди чекають на них у цій мандрівці.

Реліз фільму заплановано на грудень 2020 року.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень