«Мамма МІА!»: третьому фільму бути?

Матеріал для нового проєкту є

Джуді Креймер, продюсер фільмів «Мамма МIA!» 2008 року і «Мамма МIA! 2» 2018 року, дала інтерв'ю Daily Mail, в якому поділилася інформацією про тріквел:

Я думаю, що одного разу з'явиться ще один фільм, тому що це повинна бути трилогія. І я знаю, що Universal хотіла б, щоб я зайнялася новим фільмом. Я повинна була продумувати концепцію нового фільму під час карантину, але мене накрив туман коронавірусу.

Креймер повідомила, що учасники квартету «ABBA» Бені Андерсон і Бьорн Ульвеус створили чотири нові номери. Тому матеріал для нового проєкту є.

На запитання, чи не розглядає продюсер варіант перетворення фільму «Мамма МIA! 2» в мюзикл, раз проєкт почався з того, що мюзикл став фільмом, Креймер відповіла:

А це думка!

Мюзикл «Мамма МIA!» був створений Бенні Андерсоном і Бьорном Ульвеусом в 1999 році. Заснований на піснях гурту «ABBA», він розповідає про дівчину Софі, яка готується до весілля, але переживає через те, що не знає, хто її батько. Їй би хотілося, щоб він вів її до вівтаря. Вона відправляє листи трьом кандидатам в свої батьки. І після численних пісень і з'ясувань відносин до вівтаря йде зовсім інша пара.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень