Як працюватиме кінотеатр у Рівному після пом’якшення карантину (ФОТО)

Коли відкриються театри та кіноцентри у регіонах з великою кількістю хворих на коронавірус — невідомо

Попри карантин у кінопалаці «Україна» не зупинилося повністю. Як розповів нам директор закладу Сергій Дем’янков, цю вимушену паузу у кінотеатрі використали для проведення ремонтних робіт.

У період карантину ми проводимо невеликі ремонтні роботи, зокрема вентиляційної системи. Провели масштабне прибирання, чистку усіх сидінь у кінопалаці. Генеральне прибирання у нас відбулося. Уже хочеться й попрацювати, — каже Сергій Дем’янков.

Сергій Дем'янков. ФОТО ЧаРівне

Карантин головним чином змінив репертуарні плани усіх кінотеатрів і Рівне тут не виключення. Зміни відбулися у пропозиціях дистриб’юторів. Крім того, чимало фільмів і потужних проєктів, які планували провести цього року, уже перенесли на наступний рік. Втім, зовсім без кінофільмів рівняни не залишаться.

Скоріше за все стартуватимемо (після карантину, - ред.) ми потужними проєктами, які вже були у показі. А згодом дистриб’ютори уже будуть нарощувати свої потужності з огляду на те, як почнуть наші люди відвідувати кінотеатри.

Це стосується не тільки Рівного, а загалом по Україні як буде відновлюватися прокат, — пояснює директор кінопалацу «Україна».

Сергій Дем’янков розповів, що наразі у Рівному не отримували жодних пояснень чи рекомендацій щодо виходу з карантину, адже остаточної дати, коли це може статися, ще не названо. Прокоментував Дем'янков і світлину Берлінського театру, де адміністрація демонтувала частину крісел, аби глядачі зберігали дистанцію між собою.

 [media=183808]
 

У нашому кінотеатрі демонтували частину крісел просто неможливо. Вони всі скріплені між собою. Але, скоріше за все, доведеться реалізовувати квитки через певну кількість місць. Наче у шаховому порядку, через два місця. Таким чином будуть сортувати відвідуваність і зменшувати кількість людей в залі й трохи відмежувати людей один від одного, - каже Сергій Дем’янков.

На місцях поруч зможуть сидіти хіба що ті глядачі, які проживають разом чи й так у карантині були у близьких стосунках.

Усе обладнання кінотеатру у робочому стані, й кінопалац регулярно проходить перевірку й технічне обслуговування, як того вимагає професійне обладнання. Тож наразі у кінопалаці «Україна» є можливість одночасної трансляції кінострічок у трьох залах.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень