Де Ніро визнали головним лиходієм Голлівуду

Порахували, хто найчастіше грав негативних персонажів

Портал Guarantorloans.com опублікував дані свого дослідження, в яких перерахував акторів, які найчастіше гралі ролі антагоністів. Всього у список потрапило 50 осіб.

Перше місце дісталося Роберту Де Ніро з 19 ролями лиходіїв у кар'єрі.

Автори дослідження пишуть:

Від ролей у фільмах «Хрещений батько» і «Скажений бик», за які він отримав по «Оскару», до монстра Франкенштейна і великої білої акули (в мультфільмі «Підводна братва») - Де Ніро точно знає, як грати поганих хлопців.

 

Роберт Де Ніро в ролі Джиммі Конвея у фільмі "Славні хлопці"

 

На другому місці Петер Стормаре з 17 ролями і таким коментарем:

Можливо, це ім'я вам нічого не скаже, але у Стормаре є велика галерея лиходіїв і розбійників, включаючи такі ролі, як Гір Грімсруд у «Фарго», Джон Абруцці у «Втечі з в'язниці» і Сатана в «Костянтині».

 

Петер Стормаре у ролі Сатани у фільмі "Костянтин"

 

Третє місце з 16 ролями у Рона Перлмана, - на думку укладачів списку, його дебела фігура і глибокий голос здатні налякати будь-кого, коли Перлман зображує лиходія.

 

Рон Перлман в "Синах анархії"

 

Четверте і п'яте місця з 15 ролями ділять Тім Каррі («Доказ», «Три мушкетери», «Ангели Чарлі ») і Джеймс Вудс («Стюарт Літтл 2», «Казино», «Ніксон»). Акторів з 14 ролями набралося багато: Вінні Джонс, Гарі Олдман, Малкольм Макдауелл та ін.

До списку потрапила лише одна актриса - Сігурні Вівер, яка була антагоністом 7 разів. У тому числі у фільмах «Хатина в лісі», «Серед білого дня» та ін.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень