Найпопулярніші фільми 2020 року (ВІДЕО)

Прем'єра яких відбулась онлайн

Через пандемію коронавірусу чимало фільмів презентували на стрімінгових платформах. Які новинки кіно отримали найбільшу популярність серед глядачів – дивіться у добірці.

Своєрідний рейтинг склало видання Variety з посиланням на компанію ScreenEngine/ASI. Кінооглядачі врахували дані переглядів за перший тиждень онлайн-прокату. 

Які ж фільми найчастіше переглядали кіномани у мережі – дивіться у рейтингу.

"Гамільтон"
Жанр – мюзикл, драма
Рейтинг IMDb – 8,6
Де дивитись – Disney+

Знаменитий мюзикл розкаже історію про сироту Александра Гамільтона, який приїхав до Нью-Йорка. У 1776 році він влаштовується ад'ютантом генерала Джорджа Вашингтона, а вже у другій частині стрічки чоловік постане на посаді першого секретаря казначейства США. Як зміниться життя Гамільтона та які трагедії чекають на нього – глядачі побачать у динамічному мюзиклі.


"Борат 2"
Жанр – комедія
Рейтинг IMDb – 6,9
Де дивитись – Amazon Prime

Це провокативна комедія, яку створив актор Саша Барон Коен. За сюжетом, 14 років головний герой Борат провів у в'язниці через попередній фільм про США. Тому цього разу він хоче виправити ситуацію і скористатись прихильністю урядовців. Так, Борат має намір подарувати Майку Пенсу найпопулярнішу у Казахстані порнозірку – мавпочку Джонні. В дорозі тваринка помирає, а чоловік зустрічає на лайнері свою доньку Тутар. Плани змінюються: Борат подарує політику дівчину, але перед цим має зробити з неї справжню американку.


"Мій шпигун"
Жанр – комедія, бойовик
Рейтинг IMDb – 6,3
Де дивитись – Amazon Prime

Агент Джей-Джей, яким захоплюються в ЦРУ, руйнує важливу місію. Через це його відряджають стежити за однією звичайною родиною. Однак у перші дні цього завдання 9-річна Софі викриває шпигуна та змушує його навчити її всіх деталей роботи спецагентів. Щоб не втратити посаду, Джей-Джей виконує вимогу дівчинки та не знає, які курйозні пригоди на нього чекають.

 

 

"Евакуація"
Жанр – бойовик
Рейтинг IMDb – 6,7
Де дивитись – Netflix

Фільм розповідає про найманця Тайлера Рейка, який має врятувати з полону школяра. Хлопчик є сином злочинця, який перебуває за ґратами. І місію боєць з легкістю виконує, однак залишається найскладніше – покинути Бангладеш живими. І це зробити буде непросто, адже на головних героїв влаштували полювання наркобарони, які контролюють місто.


"Фінес і Ферб: Кендіс проти Всесвіту"
Жанр – анімація, комедія
Рейтинг IMDb – 7,2
Де дивитись – Disney+

Це популярний мультфільм, який покаже, як зведені брати Фінес і Ферб вирушають у захопливу подорож. Їхня мета – врятувати сестру Кендіс, яку викрали інопланетяни.

"Мулан"
Жанр – екшн, пригоди
Рейтинг IMDb – 5,4
Де дивитись – Disney+

Це екранізація знаменитого мультфільму студії Disney, яка відзначилась серією гучних скандалів. Попри це стрічка таки вийшла на стрімінговій платформі та в кінотеатрах.

Фільм розкаже про дівчину Мулан, яка стала легендарним воїном. У військо вона потрапила, рятуючи свого хворого батька від обов'язкового призову. Вивчивши бойові техніки, Мулан стає на захист Китаю від ворогів. 

"Безсмертна гвардія" 
Жанр – бойовик, фантастика
Рейтинг IMDb – 6,6
Де дивитись – Netflix

Безсмертні воїни, яких очолює Андромаха, використовують свої супергеройські сили, щоб захищати людей. Одного дня їхня команда поповнюється новим бійцем: до лав гвардії вступає Ніл. Та в цей час на команду здійснюють напад. Могутня компанія хоче запроторити їх в лабораторію та зробити цілі лави безсмертних воїнів. Тому протистояння буде запеклим. 

 


"Суд над Чиказькою сімкою"
Жанр
– історична драма
Рейтинг IMDb – 7,9
Де дивитись – Netflix

Група протестувальників виступає проти причетності США до війни у В'єтнамі. Активістів звинувачують у змові та підбурюванні до заворушень в Чикаго. Через це протестувальники опиняються на лаві підсудних та упродовж 6 місяців доводять свою громадянську і політичну позицію.


"Відьми"
Жанр
– комедія, пригоди, фентезі
Рейтинг IMDb – 5,4
Де дивитись – HBO Max

За сюжетом, бабуся намагається врятувати свого внука від відьом та влаштовує для них відпочинок у дорогому готелі. Однак саме там відбувається шабаш, а головні герої опиняються в епіцентрі всіх подій. Тепер головним героям потрібно не тільки врятуватись, але й стати на заваді підступним планам Верховної Відьми.

"Закохані голубки"
Жанр
– кримінальна комедія
Рейтинг IMDb – 6,1
Де дивитись – Netflix

Джибран і Лейлані вже давно переживають кризу у стосунках та думають, що після 4 років роману розійдуться. І так би і сталось, якби пара не стала очевидцями вбивства. Всі підозри падають на них, тому головні герої самі вирішують знайти винних у злочині. 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень