Джонні Деппа «попросили» з «Фантастичних звірів 3»

Прем'єру фільму перенесли на 2022 рік, а на роль Ґелерта Ґріндельвальда виберуть нового актора

Джонні Депп оголосив в Instagram, що він покинув франшизу «Фантастичні звірі». До ролі Ґелерта Ґріндельвальда в третій частині серії спін-оффів «Гаррі Поттера» актор не повернеться.

У своїй заяві Депп подякував усім тим, хто підтримував його в такий складний період життя. За словами актора, він був «вражений і зворушений», що було так багато теплих повідомлень на його адресу, в яких люди висловлювали свої любов і турботу. Потім він підтвердив, що піти у відставку його попросила компанія Warner Bros., але він не звинувачує студію в цьому рішенні:

Я хочу повідомити вам, що Warner Bros. попросила мене піти і залишити роль Ґелерта Ґріндельвальда в «Фантастичних звірях». Я поважаю їхнє прохання і згоден з ним.

Все це відбулося на тлі скандалу навколо конфлікту Джонні Деппа і його колишньої дружини Ембер Херд. Днями стало відомо, що актор програв в суді справу про наклеп проти британської газети The Sun, яка опублікувала матеріал про те, що Депп бив Херд, поки вони жили разом. У коментарі актор підкреслив, що він продовжить доводити свою правоту:

Я хочу сказати ось що. Сюрреалістичне рішення суду Великої Британії не зупинить мою боротьбу за правду, і я підтверджую, що планую подати апеляцію. Я, як і раніше, повен рішучості. І я маю намір довести, що звинувачення проти мене - це брехня. Моє життя і кар'єра не будуть визначатися цими моментами.

Warner Bros. у своїй заяві подякувала Джонні Деппу за його роботу і оголосила, що фільм «Фантастичні звірі 3» запущено у виробництво. Студія також підтвердила, що на роль Ґелерта Ґріндельвальда буде обраний інший актор, а саму прем'єру перенесли з 11 листопада 2021 року на літо 2022. Залишається тільки здогадуватися, чи зіграє лиходія хтось дійсно новий або ж Warner Bros. знову запросить Коліна Фаррелла і якось пояснить в сюжеті повернення Ґелерта Ґріндельвальда до вигляду Персиваля Грейвса.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень