Відомий психолог з Рівного втік у Польщу і заявив, що Україна вже знищена (ФОТО)

І йому немає куди повертатися

Відомий рівненський психолог та сексолог Анатолій Вовк під час повномасштабної війни втік до Польщі й зараз проживає там.

На своїй сторінці у  Facebook він опублікував допис, в якому публічно подякував полякам за гостинність, новий дім, можливість пережити війну та заявив, що Україна знищена і йому немає куди повертатися.

Для мене особисто боляче знати, що немає куди повертатися. Люблю свою Україну, але вона вже знищена країна. 

Така заява обурила читачів Facebook та викликала шквал обговорень в коментарях під дописом. Зокрема, люди писали таке:

Оксана Юрченко Нема куди вертатись? У Ваш дім прилетіла ракета? Рівне окуповане?

 

Svitlana Kravchuk мене найбільше вразила фраза, що це знищена країна....це якийсь капець...

 

Ірина Кривошеєва Відписуюсь. Не професіонал, не чоловік, не українець. Моя країна живе, бореться і розвивається!

 

Світлана Генеральчук Толік, якщо ти відчуваєш що Україна знищена країна і тобі немає куди повертатися то дійсно краще не вертайся.....шкода що в тебе такі відчуття стосовно України. В мене зовсім інші відчуття її - неможливо знищити країну вільних людей, вона відроджується як Фенікс із попелу і стає ще сильнішою...ми з тобою з одного міста і тут є де жити...боляче читати що ти так відчуваєш Україну. Щасти тобі в чужих землях

 

Horetska Alona на щастя він без ментальності.Таких бачать і відчувають усюди.Може йому на болотах лиш комфортно.

 

Oksana Grytsiuta Україна жива! Ми боремося, працюємо, лікуємо, творимо, трансформуємо!!! І щасливі! 

І я глибоко вдячна тим чоловікам, які виборюють свободу! У війну дуже чітко проявилися цінності кожного! Тепер просто язиком не поляпаєш, видно внутрішнє наповнення!

 

Oleg Velychko Мені здається інформаційно рашисти працюють і з тими хто виїхав, бо кого не знаю часом таке вже говорять що за голову берешся. приходиться переконувати що це не так. І ще не раз чув що ми самі в тому всьому винні ну і взагалі... Як правило це ті хто внє політікі... До їхніх голів потрібна інформація доходить у першу чергу

 

Anna Romanyk Це той випадок, коли пишеш ти, а соромно мені. Єдиним поясненням, яке хоча б якось віддалено виправдало написане було б те, що тебе тримають в заручниках і твій текст потрібно брати для експертизи, щоб знайти якесь приховане послання з криком про допомогу.

Я сподіваюсь, що тим, кому ти писав це польською Фейсбук запропонує переклад коментарів з української.

Думаю, якщо починати життя з «чистого листа», то так, щоб феєрично показати свої «таланти» казкаря.

 

тарас максименко Смішний тіп, на маніяка схожий. Як у мене в друзях опинився хз. В бан його.

 

Світлана Попрожук Наша країна не знищена! Ми живемо, на відміну від вас дома, і насолоджуємося життям та працею.

 

Ольга Яковлєва І це пост фахівця, який декларував себе як професіонал, який допомагає людям? Вашу сторінку часом не зламали? Наша країна не знищена, хоча Ви цього не можете побачити - Ви у віці, коли можуть мобілізувати, якщо раптом приїдете «в гості».

 

Nelly Lischuk Шокована. Немає куди повертатись? Знищена Україна? А що хіба в Рівному знищено ваш дім? Ви просто втікли, щоб не воювати. Надіюсь вас тут і після перемоги не буде раз ви так написали.

 

Сергій Попеляєв Ну ти, Толік, гониш. Нема слів.

Написав би як є «Радий, що звалив за бугор», де тобі, мабуть, буде комфортніше. Зовсім не потрібно при цьому вживати про Україну слова, які зазвичай вживає російська пропаганда

 

Horetska Alona Вам спідницю чи сукенку не передати? Ваше право виїздити чи ні, але краще б вже тихенько. Цей пост, як гівно на вентилятор.Ви не уникли сорому, принаймні у своєму місті.А Варшава лиш видається великою.Боронь Боже, щоб до вас хтось звернувся з пацієнтів.

 

Andriy Romanyk Слухай, Іуда, складно втримати лайку у твій бік. Та, певно, краще вже і не вертайся, тобі немає куди.

 

Татьяна Топорова Да, Толик. Когда ты написал, что свалил-я расстроилась. Но после этого поста-из друзей удаляю. Пиз*еть языком оказалось проще, чем быть мужчиной.

У зв'язку з вищезгаданою заявою журналісти Радіо Трек найближчим часом з'ясують, як Анатолій Вовк перетнув кордон та чи був він у програмі «Шлях». 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень