«Ви не знаєте, що це за персонажі», - досвідчена вихователька розповіла про колег та чому не віддасть власних дітей у дитсадок

Жінка назвала не лише мінуси дошкільної освіти, а й плюси

Фото ілюстративне

Допис британки Хізер у TikTok набрав понад 70 тисяч переглядів.

Жінка детально пояснила принципову позицію, перераховуючи всі плюси та мінуси перебування малюка у дитсадку, передають Патріоти України.

Спершу Хізер заговорила про переваги ясел, зокрема зазначила, що вони дозволяють батькам заощадити багато часу для розв'язання робочих питань, а також допомагають малюкам стати більш незалежними та самостійними.

Самостійність дітей, які ходять у ясла, просто зашкалює, і це відчувається відразу, щойно вони переступають поріг закладу, – пояснює колишня працівниця дитячого садка.

Серед інших плюсів британка згадує про спілкування й налагодження зв’язків з іншими дітьми, зміцнення імунної системи, навчання й набуття нового досвіду.

Далі жінка перейшла до недоліків, які стали для неї вирішальними. Насамперед її дуже хвилює те, що батьки особисто не знають працівників, які доглядають за дітьми. Також ви не можете вплинути на те, які саме діти гратимуться з вашим чадом.

Окрім підтвердженої та перевіреної кваліфікації, ви нічого не знаєте про вихователів: що це за персонажі, як вони висловлюються, як вчиняють в тих чи інших обставинах й таке інше, – додає молода матір.

Розповідаючи про інші мінуси, Хізер також згадує про незручний графік роботи подібних закладів (в Британії вони часто зачиняються до завершення робочого дня. Тож мама не може працювати на повну ставку). До того ж у Великій Британії батьків часто штрафують, якщо вони затримуються на роботі й невчасно забирають своїх малюків додому.

Разом з тим, колишня вихователька цілком усвідомлює, що далеко не всі можуть собі дозволити самостійно займатися доглядом за дітьми, тож не засуджує тих, хто користується послугами дошкільних закладів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень