Чи обов’язковим є денний сон у дитсадках: роз’яснення Міністерства охорони здоров’я

Денний сон у дитсадках дозволено заміняти

Принаймні на період воєнного стану.

В умовах воєнного стану денний сон у дитсадках дозволено заміняти денним відпочинком.

Відповідні зміни до Санітарного регламенту для дошкільних навчальних закладів затверджені наказом Міністерства охорони здоров’я.

В умовах воєнного стану і надзвичайної ситуації іншого характеру денний сон допускається замінювати денним відпочинком. При цьому загальна тривалість сну для дітей дошкільного віку – 12-12,5 години, з яких 2-2,5 години відводиться на денний сон або денний відпочинок, – йдеться в оновленій редакції Санітарного регламенту.

Щодо дітей від 1 до 1,5 року, то денний сон або денний відпочинок необхідно організовувати два рази на день загальною тривалістю 3,5 години.

Для дітей віком від 1,5 року і старше необхідно організовувати однократний денний сон або денний відпочинок тривалістю до 3-х годин.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень