У мерії Рівного оприлюднили список чергових  дитсадків

Три десятки груп працюватимуть у липні, каже мер Олександр Третяк

Фото ілюстративне з мережі
Фото ілюстративне з мережі

У мерії оприлюднили список дитсадків, які працюватимуть у липні в Рівному. Йдеться про 30 груп у дошкільних закладах № 41, 12, 51, 4.

Міський голова Рівного Олександр Третяк
Міський голова Рівного Олександр Третяк

Щоб забезпечити психоемоційний комфорт дітей, кожен заклад працює 2 місяці, аби не переводити вихованців в інші заклади, а на місяць закривається на ремонт. Батьки погодилися брати відпустки на цей час, повідомив міський голова Олександр Третяк:

 

 - Батьки, які не мають можливості взяти відпустки та забрати дітей на оздоровлення, зможуть відвідувати зазначені вище заклади при умові, що в закладах буде благополучна епідситуація (діти не перебуватимуть в контакті з хворими на COVID-19 та інші інфекційні захворювання).

 

В липні місяці працюватимуть: ЗДО 41, 12 (7 груп), ЗДО 51 (5 груп), ЗДО 4 (3 групи), всього -22 групи.  А до 26 липня - ЗДО 51, 4, всього 8 груп.

У мерії зазначили, що графіки роботи закладів у літній період складені з врахуванням відпусток працівників, проведенням ремонтних робіт та доведені до відома батьків у травні.

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень