Гроші на дитсадок просять у депутатів Рівного (ФОТО)

Щоб надали їх з міської казни

Макет майбутнього дитсадка (фото Рівненської ОДА)

Йдеться про дитсадок на вулиці Коновальця, що у мікрорайоні Північний. Багато років його приміщення стояло недобудованим. А торік влітку його вирішили знести.

Як інформує журналіст Радіо Трек, сьогодні на сесії міськради Рівного розглянути питання про співфінансування будівництва дитсадка попросив міський депутат і голова Рівненської ОДА Віталій Коваль. 

60 млн грн на це може дати Державний фонд регіонального розвитку. Але потрібно підтвердити співфінансування, гарантійний лист про яке влада міста вже надавала раніше. 

 

Частка Рівного у співфінансуванні має станоити 7 млн грн. І рішення про це треба ухвалити до завтра.

Депутат міськради Дмитро Котляров закликав підтримати це питання. Бо, пояснив, саме у мікрорайоні Північному треба дитсадок.

Так торік влітку зносили дитсадок на вулиці Коновальця (фото Рівненської ОДА)

Депутат Володимир Хомко поінформував, що сьогодні не можна надати кошти. Бо ще не затверджений бюджет розвитку міста. А от дати гарантійний лист можна.

За пропозицією депутата Сергія Васильчука, міські обранці взяли перерву на 10 хвилин, щоб порадитися. Бо "місто не може втратити гроші з ДФРР".

Врешті, внесли питання до порядку денного сесії. Але розглядатимуть його після 14 години. Тож попросили, щоб до цього часу інформацію про можливість надання коштів з бюджету міста підготував начальник управління бюджету та фінансів Віктор Шульга. А управління капітального будівництва - розповіло детальніше про проєкт будівництва дитсадка. 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень