Велику країну розділять: пророцтва про Третю світову війну

Про можливість війни йдеться у Біблії, а також говорили пророки

Пророцтва про Третю світову війну з’явилися ще задовго до початку 2000-х років. Про можливі біди, які чекають на мешканців різних країн, говорили і відомі пророки, і ті, про яких мало хто знає.

Пророцтво індійського пророка Ошо

Твердження Ошо опублікували у 1986 році. Пророк вважав, що саме Америка спровокує Третю світову війну. Ошо говорив, що між Китаєм і Росією відбудеться збройний конфлікт. А потім у Китаї взагалі пануватиме християнство. Зокрема, Ошо говорив таке:

«Все залежить від Америки, оскільки Америка поспішає вступити в Третю світову війну… Загроза походить від Білого дому у Вашингтоні. Нині це найнебезпечніше місце на Землі... Проте в американського народу ще залишиться час, щоб запобігти катастрофі. І, якщо народ Америки не зможе нічого зробити, тоді політики стягнуть на цвинтар життя всієї планети».

 

Пророцтво Феодосія

Преподобний Феодосій, старець Єрусалимський, у 1948 році повідомив, що людство чекає що одна війна, яка не рівнятиметься з Другою світовою:

«Хіба це була війна? Ото буде війна. Почнеться вона зі сходу. А потім з усіх боків, як сарана, поповзуть вороги на Росію. Оце буде війна!..»

 

Пророцтво Віссаріона

Старець Віссаріон теж вважав, що без Росії конфлікт не обійдеться. Там станеться щось на кшталт державного перевороту.

«Того ж року нападуть китайці. Вони дійдуть до Уралу. Тоді відбудеться об'єднання росіян за православним принципом»

 

Пророцтво Осипа Терелі

Осип Тереля говорив, що найважчі бої відбудуться у Росії:

«На початку XXI століття буде страшна війна. Мені було показано карту Росії у кільці сполохів вогню. Вогнища палахкотіли на Кавказі, в Середньої Азії, у Прибалтиці та по всьому Далекому Сході, де противником Росії став Китай…»

 

Пророцтво Серафима

Єросхимонах Серафим Вирицький попереджав, що активну і важливу участь у війні матиме Китай. Ба більше, тоді світ побачить могутність Китаю:

«Коли Схід набере сили, все стане нестійким. Число - на їхньому боці, але не тільки це: у них працюють тверезі та працьовиті люди, а у нас таке пияцтво… Настане такий час, коли Росію роздиратимуть на частини. Спочатку її поділять, а потім почнуть грабувати багатства. Захід всіляко сприятиме руйнуванню Росії і віддасть її східну частину Китаю... »

 

Пророцтво протоієрея Владислава

Протоієрей Владислав Шумов у 1996 році сказав, що Росію чекає біда. На богослужіннях він говорив таке:

«Буде у Росії така війна: із заходу – німці, а зі сходу – китайці! Південну половину Китаю буде затоплено водами Індійського океану. І тоді китайці дійдуть міста Челябінська».

 

Пророцтво Йосипа Ватопедського

Ще один відомий провісник – старець Йосип Ватопедський говорив, що наступна Світова війна почнеться після вторгнення Туреччини до Греції. За його словами, війна між двома державами переросте у світову. Керувати діями турків будуть США, однак ні вони, ні НАТО спочатку не втручатимуться в конфлікт, запевняв він.

«Коли буде захоплена більша частина Греції, Росія вступиться за Грецію, що гине. Після цього почнеться світова війна.

 

Пророцтво Афона

Такий самий сценарій розвитку подій пророкують і сучасні старці з Афона. Афонський старець Георгій передбачав початок світової війни з вторгнення Туреччини на територію Греції, і про те, що Росія заступиться за греків. Він попереджав, що США в цей час висловлюватимуть підтримку Україні проти великого східного сусіда.

«Туреччина дозволить американським судам і літакам заходити до її проток і повітряного простору, щоб завдавати ударів по Росії. З цього моменту почнеться зворотний відлік для Туреччини».

У частині тверджень пророків йдеться що війна можлива з 2053 року. Вірити у пророцтва чи ні – особистий вибір кожного. Очевидно одне — пророки, які передбачили ці події, з'являлися протягом усього існування людства.

Джерело: bodyandface

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень