Вогняне Різдво: у Чернівцях чоловік хотів спалити жінку і трьох дітей (ФОТО/ВІДЕО)

Родичі обвинуваченого кажуть, що у події винен не лише він

У Чернівцях суд виніс вирок чоловіку за спробу вбити дружину та трьох дітей. Злочин стався два роки тому, повідомляє Обозрєватєль.

Наталя та Анатолій Олійник прожили разом 17 років. У родині було двоє спільних доньок віком 16 та 6 років і 20-річний син жінки від першого шлюбу жінки.

За словами сусідів, сім'я була звичайнісінькою.

- Жили скромно у своїй оселі, без надмірностей. Але останнім часом часто сварилися, – кажуть люди.

За тиждень до Різдва під час чергової сварки Анатолій сказав, що спалить будинок. Проте Наталя не сприйняла це як загрозу, радше – як емоції. А увечері 7 січня «обіцянки» стали реальністю. За дві години до опівночі Анатолій прокинувся і вони з дружиною знову посварилися. Наталя почала виштовхувати його з дому, на допомогу прийшли син та донька.

Після цього Анатолій вискочив надвір, взяв каністру з бензином і повернувся до будинку. Схопив доньку за руку і хлюпнув їй в обличчя горючою рідиною.

 

Оскільки бензин потрапив і на грубку, спалахнув вогонь і перекинувся на доньку. У дівчинки загорілися руки та обличчя.

Син Іван намагався допомогти сестрі і благав вітчима допомогти, на що почув: «Кому треба, той хай і гасить». І втік. Швидку допомогу та пожежників викликали сусіди, які почули крики та побачили дим: на той час будинок Олійників уже палахкотів зсередини.

Через обмерзлу дорогу потерпілій довелося більш ніж кілометр йти до машини швидкої допомоги.

У те, що Анатолій міг це зробити, не хотіли вірити ні сусіди, ні родичі. І ті, й інші кажуть, що його доводила дружина. Нібито жінка, коли гроші закінчувались, влаштовувала скандали.

За словами сестри, Анатолій часто приходив до неї додому побитий у синцях, але жодного разу не звинуватив свою дружину – говорив, що впав.

40-річний Анатолій Олійник свою провину так і не визнав, проте прокурор надав достатньо доказів його причетності до скоєння злочину.

Шевченківський районний суд Чернівців визнав чоловіка винним у замаху на вбивство та умисне знищення майна. Олійника засудили до 11 років позбавлення волі.

Його постраждала донька перенесла вже кілька пластичних операцій у Києві, але попереду ще тривале лікування та реабілітація.

Донька Анна до пожежі

Анна після кількох пластичних операцій

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень