«Емілі в Парижі»: Netflix не вибачатиметься за український скандал

Медіагігант вийшов на зв'язок з міністром культури України

Лілі Коллінз та Дар'я Панченко в серіалі "Емілі в Парижі"

Другий сезон серіалу «Емілі в Парижі» продовжують критикувати у соцмережах всі — від простих глядачів до українських чиновників.

Нагадаємо, в одній із серій головна героїня Емілі (її роль виконує Лілі Коллінз, донька відомого музиканта Філа Коллінза) знайомиться з Петрою з Києва, яка любить красти речі в магазинах і боїться депортації. Через це до Netflix звернувся міністр культури України Олександр Ткаченко з претензією, що через один невдало прописаний образ всіх українок сприйматимуть за кордоном як Петру.

Netflix почув критику і навіть відреагував на неї. Втім, нічого конкретного.

«Отримав відповідь від Netflix на мій лист щодо образу українки Петри в серіалі «Емілі в Парижі». Відповідь досить дипломатична. Подякували за зворотний зв'язок. Але про стурбованість українських глядачів зображенням українки почули», — ділиться подробицями Олександр Ткаченко.

Так, Netflix пообіцяли «налагодити конект» із Ткаченком у 2022 році, щоб запобігти подібним випадкам, проте

вибачень ображені українці не дочекалися.

До речі, після цього скандалу актриса Дар'я Панченко, які зіграла Петру, змушена була видалити свій акаунт в інстаграмі. Про дівчину відомо, що вона народилася та виросла в Києві. Дар'я отримала кілька грантів на навчання у США. У 2012 році навчалася в Інституті Лі Страсберга в Нью-Йорку, але кар'єру вирішила будувати у Франції.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень