«Гармата на Голодомор»: Бутусов вирішив попіаритися і потрапив у скандал (ВІДЕО)

Йому вже «шиє справу» ДБР

Відомий журналіст Юрій Бутусов потрапив у черговий скандал.

Ще в п’ятницю він доволі різко розмовляв з президентом Зеленським називаючи його брехуном.

Учора ж, о 09 15 ранку, Бутусов виклав відео, яке, як можна було тоді зрозуміти, він записав на передовій спеціально в День вшанування жертв Голодомору.

БУТУСОВ СТРІЛЯЄ З ГАУБИЦІ

На відео ми бачимо ранній ранок, пейзаж, який відповідає пізній осені і Бутусова, який здійснює постріл в бік лінії розмежування з великої гармати.

Сам Юрій Бутусов при цьому у себе на ФБ пише:

- Сьогодні, в День пам'яті жертв Голодомору, мушу зізнатись, що я, ймовірно, можу бути причетним до загибелі деяких людей на Донбасі – але виключно до загибелі російських окупантів, терористів та вбивць українського народу.

 

І відео з Байрактара, і інші дані про українську війну за незалежність мені передають захисники України, які довіряють мені, тому що не довіряють російській агентурі у владі, яка намагається «злити» Донбас.

 

Україна веде Війну за Незалежність, і ми в цій війні переможемо, бо у тих, хто б'ється за свободу гарна пам'ять. Ніколи знову вільних людей в Україні ніхто не поставить на коліна – ні слуга одного олігарха, ні слуги Путіна. Тому сьогодні о 16.00 запалюємо свічки.

На це відео звернули увагу і в Україні, і в Росії. Олександр Коваленко, даючи підбірку цілої низки повідомлень, пише

- Как я всегда говорил, полезные идиоты, очень полезны российской пропаганде


Опубликую вам несколько скринов из российского сегмента. Просто, несколько скринов пропагандистских каналов о том, какой эффект создали действия одной личности на общем фоне событий:

БУТУСОВ ЗМІНЮЄ ПОКАЗИ

Цікаво, що через добу після розголосу Бутусов почав змінювати своє перше повідомлення, вдаючи, що з гармати він стріляв не вчора, не на лінії розмежування, а десь в зовсім іншому місці та в інший час, не маючи на увазі ні кого вбити:

Апдейт: час зйомки та місце зйомки будуть вказані колись пізніше.

 

Відео знято дуже давно, з тренувань підрозділів територіальної оборони одного з регіонів України. Це абсолютно точно не теперішній час, оскільки я зараз знахожусь у Києві. Нічого героїчного в цьому відео нема, просте слово до дня Голодомору. Знято в суворій відповідності до діючих конвенцій та заборон

Юрій Бутусов частий гість на різноманітних політичних ток-шоу

Нині ж Бутосов повідомляє, що Зеленський вирішив йому помститися і натравив на нього ДБР:

Ось текст, що його він поширив близько 18.00 у неділю:

- Президент Зеленский помстився мені за свою ганебну прес-конференцію. Державне бюро розслідувань тільки що порушило проти мене справу за статтею 437 – планування, підготовка, розв’язування та ведення агресивної війни.

 

Майдан, захоплення Криму, вторгнення на Донбас та вісім років війни. Тобто це я все почав.

 

На думку президента саме я оприлюднив відео з Байрактару і тим самим спричинив смерті наших воїнів (кого саме, звичайно, не сказав).

 

Постріл з гармати, який був колись зроблений, це тепер привід для ескалації, хоч я і написа що це було давно.

 

Я задав питання чи не соромно Зеленському тримати коло себе російського агента Демченка - і почули, що російський агент Руслан Демченко - корисний керівник, хоч і очолює усі розвід служби України всупереч закону про люстрацію.

 

Влада підозрює, що я кудись з гармати міг влучити по російським окупантам, і тим самим це я розв’язав війну!

Російський актор Поречников свого часу запустив чергу з кулемета, начебто, в бік території контрольованої українськими військами

- А я думаю, чого б це «позитивні блогери» мені як під копірку зранку пишуть, що це ж я як пореченков стріляю - тобто прирівняли російського терориста до громадянина України.

 

А це така медійна підготовка, як бачимо, для кримінальної справи. ДБР контролює у Зеленского один з керівників знищення протестів на Майдані - Олег Татаров, вірний кадр Андрія Портнова та Андрія Єрмака.

 

На восьму річницю розгону Майдану 29 листопада 2013-го Татаров та Єрмак зробили блискучий подарунок російській пропаганді - намагаються засудити журналіста, який писав про Майдан та про війну з першого дня.

 

Інтереси Зеленского в моїй справі повністю збіглися з інтересами Портнова, Татарова, російської пропаганди та їхньої агентури в Україні. Думаю, що тепер координація дій офіса президента, силовиків та російського впливу може вважатись доведеною.

Юрій Бутусов на Майдані

- Я не збираюсь кудись їхати з країни, я залишусь тут я вийшов на Майдан вісім років тому. Там не було Зеленського, не було Єрмака, а Татаров та Портнов там був одними з координаторів.

 

Шо ж, ті, хто мене замовив тепер відомі для всіх. Тепер російський вплив в Україні кожен громадянин наочно побачить.

 

Все що я казав про російську агентуру в оточенні Зеленського - чиста правда, і я це можу довести, а тексти та справи якими офіс намагається мене закрити - це системна брехня в інтересах нашого ворога.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень