«А чий Крим?»: BlaBlaCar запустив рекламу з картою України без півострова (ФОТО)

У компанії запевняють, це — помилка, і з'ясовують, звідки могла взятися скандальна реклама

Найбільша у світі онлайн-платформа для пошуку автомобільних попутників BlaBlaCar потрапила у скандал. У мережі помітили рекламу компанії з «картою України» без Криму.

Про це повідомив Олександр Остапа на своїй сторінці в Facebook

Реклама орієнтована саме на українців

Чоловік прикріпив скриншот, на якому видно «карту України» без півострова Крим, окупованого Росією. Цікаво, що реклама розрахована саме на водіїв з України. Адже у ній державною мовою закликають «опублікувати поїздку й зекономити до 450 гривень».

Остапа позначив офіційну сторінку BlaBlaCar в Україні й поцікавився у представників компанії, чий же таки Крим. При цьому, чимало користувачів мережі ставлять аналогічне питання під останніми дописами на сторінці філії у соцмережі.

Перша реакція від BlaBlaCar

Згодом допис прокоментувала Юлія Крупенко, керівниця відділу комунікацій країни BlaBlaCar в Україні. Вона подякувала автору за те, що звернув увагу на проблему й позначив сторінку компанії. Водночас підкреслила, що карта без окупованого Криму – це помилка. Наразі у BlaBlaCar з'ясовують, як таке могло статися.

Звісно, український офіс BlaBlaCar ніколи б не зробив таку рекламу, це суперечить позиції нашої компанії.

 

Повернусь з відповіддю, як тільки матиму інформацію,
– додала вона.

Й пообіцяла, що повернеться з відповіддю, як тільки отримаю пояснення цій ситуації. Натомість Остапа запевнив, що додасть офіційну позицію компанії, як тільки вона з'явиться.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень