«Одеса – це не Україна»: росіянин, який переїхав до України, зробив скандальну заяву (ВІДЕО)

Її, як завжди, «почув» Стерненко

Це важко назвати заявою.

Розмовляючи з приятелем (із Росії) такий собі Дмитро Старовєров (громадянин Росії), який мешкає зараз в Україні, сказав, між іншим, що живе поки в Одесі, де йому «в кайф», бо тут можна обходитися без знання української мови.

Ці слова молодого росіянина, сказані іншому громадянину РФ під час (як виглядає) спільних онлайн-ігор на комп’ютері деякі українські ЗМІ розцінили та подають як «замах на територіальну цілісність України»:

Росіянин Дмитро Старовєров, який переїхав жити до Одеси, почав публічно виступати проти територіальної цілісності України пише сайт ТСН, який, до речі, має двомовну версію і не прагне переходити – виключно на українську (як і більшість центральних сайтів в Україні).

Дмитро Старовєров

До речі, першим про інцидент написав інший такий сайт «Обозреватель». Подаємо далі у їхньому викладі:

У Мережі з'явилось відео, на якому зафільмовано частину трансляції за участю Старовєрова на сервісі Twitch. 

Розмовляючи з товаришем, Старовєров розповів, що певний час проживав у Києві, де працював на касі в одному із супермаркетів.

 

Але потім переїхав до Одеси, де в нього ніхто не вимагає розмовляти українською і взагалі ніхто не розмовляє державною мовою. Тому він почувається в цьому місті просто «прекрасно».

 

«Одеса – це не Україна. Тут українською взагалі ніхто не розмовляє. Це кайф. Я в Києві на касі працював, потім переїхав. Тут прекрасно, прекрасно», – говорить за кадром Старовєров своєму співрозмовнику.

Ми бачимо, що сам епізод розмови двох росіян набув розголосу через те, що хтось надіслав його Стерненку, аби той зміг зловити черговий хайп.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень