Великі витрати – Скорпіонам, особисті подарунки – Близнятам: гороскоп на 15 листопада

А Тельців чекає відповідальна зустріч

ОВНИ

Будь-яке обмеження може змусити вас відмовитися від своєї мрії. Вам потрібна мотивація й цього дня ви зможете її знайти.

ТЕЛЬЦІ

Можливо, з вами захочуть поспілкуватися впливові особи - не намагайтеся здаватися кращими, ніж ви є. У фінансових справах ви відчуєте приємні зміни.

БЛИЗНЯТА

Зорі радять вам розібратися у своїх бажаннях і позбутися деяких шкідливих звичок. Також вас чекають незвичайні особисті подарунки.

РАКИ

Намагайтеся не відступати перед труднощами. Також ви зможете розібратися зі своїм особистим життям і навчитися відрізняти головне від другорядного.

ЛЕВИ

Не втрачайте пильності, бо поруч з вами будуть з’являтися сумнівні особи. Цього дня ви відкриєте у собі нові творчі таланти й це помітить ваше керівництво.

ДІВИ

Керівник давно спостерігає за вашими успіхами, тому можете натякнути йому про свої кар'єрні плани. Стосунки з коханими у цей період пройдуть перевірку на міцність.

ТЕРЕЗИ

Не намагайтеся зробити усю роботу за один день. Вам краще пригальмувати й розставити пріоритети.

СКОРПІОНИ

Ви зумієте зміцнити свій авторитет і сподобатися діловим партнерам. Цього дня вас чекають значні витрати, бо розважатися ви вмієте, а спокус буде багато.

СТРІЛЬЦІ

Можливі помилки, тому ретельно усе перевіряйте. У сфері сімейних і любовних стосунків проблем не очікується й багато представників знаку зможуть назвати себе щасливчиками.

КОЗОРОГИ

Вам потрібно бути особливо уважними цього дня, оскільки біля вас є люди, які прагнуть зіпсувати вашу репутацію. Не розповідайте нікому про свої плани.

ВОДОЛІЇ

Зараз дуже важливо реально дивитися на світ. Це знадобиться вам, якщо цього дня ви збираєтеся планувати своє майбутнє.

РИБИ

Ви занадто різко реагуєте на критику. Цього дня вас чекає багато спілкування, тому буде краще, якщо ви навчитеся стримувати емоції та перестанете звертати увагу на зауваження.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень