«Ведучий яскравих подій», – тамаду-гауляйтера, який співпрацював з окупантами, підірвали (ФОТО/ВІДЕО)

Він помер (яскраво) у лікарні

Партизани знищили запорізького зрадника, який очолив селище Михайлівка.

У результаті підриву автомобіля невідомими загинув місцевий гауляйтер Іван Сушко. У мережі з'явилось відео потужного вибуху, який забрав життя зрадника.

Вибуховий пристрій був закладений під сидіння автомобіля.

На кадрах видно, як машина під керуванням поплічника окупантів Сушка рухається по одній з вулиць населеного пункту. Раптово автівка вибухає та загоряється. Судячи з траєкторії руху транспортного засобу, яка змінилася після вибуху, зрадник миттєво знепритомнів, втративши керування автівкою.

Відомо, що Іван Сушко отримав тяжкі поранення, його доставили до медичного закладу, але він зробив подарунок до Дня Незалежності України і благополучно помер.

Окупанти призначили керувати селищем Діда Мороза і тамаду в одній особі

Івану Сушко 25 квітня дали посаду в. о. «голови адміністрації» селища Михайлівка на офіційних зборах.

Законного селищного голову Володимира Рикуна російські орки викрали 6 квітня,  ймовірно, чоловіка катували. Його привезли на збори, де верховодив російський військовий, Володимир Рикун виглядав пригніченим і схудлим кілограмів на 10.

На зборах Володимир Рикун подав у відставку за станом здоров’я. Сказав він це українською мовою, але після репліки військового повторив російською.

Далі розпорядник-окупант зачитав «наказ» про призначення Івана Сушка, який тут же вийшов на трибуну. До місцевих депутатів він звернувся так:

Ваше життя й здоров’я, як і життя й здоров’я ваших родичів – у ваших руках.

Іван Сушко був відомий як місцевий шоумен, котрий був Дідом Морозом на новорічних забавах, ведучим на весіллях та інших святкових заходах.  Також відомо, що він був десантником.

Отож, яскрава робота зрадника на користь окупантів тривала менш як 4 місяці! І так буде з кожним, хто зрадить Україні

Джерело: telegraf

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень