«Російське суспільство вже починає хитатися»: Данілов зробив заяву про розпад рф

Також він каже, що росіяни щось зрозуміли

Українці на власні очі побачать розпад рф, повідомив  секретар РНБО Олексій Данілов та зауважив, що цьому сприяє відсутність одноголосної підтримки війни у російському суспільстві.

Російське суспільство вже починає хитатися. Одноголосної підтримки їхнього диктатора путіна вже немає, – заявив Олексій Данілов.

Секретар РНБО вважає, що росіяни вже думають про відповідальність за злочини, скоєні проти українського народу, а також про неминучість покарання. Крім того, багато жінок зрозуміли, що їх чоловіки дедалі частіше повертаються в росію у чорних пакетах.

Такі дії поступово будуть впливати на неминучий розпад країни-агресорки, який буде відбуватись на очах українців. Олексій Данілов зауважив, що вся українська територія буде звільнена, а от на державу-агресорку буде очікувати інша доля.

Росіяни називали Крим «червоною лінією» й говорили, що з такою образою, як знищення кримського мосту не зможуть змиритися. Однак їм доведеться проковтнути не тільки це, а й багато речей, які їх очікують найближчі 5-7 років, – каже секретар РНБО, який вважає, що росія більше не буде функціонувати у тому вигляді, в якому вона існує зараз.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень