Експерт попередив про підступний план росіян до Дня Незалежності

Назвали можливі напрямки наступу ворога

Фото з мережі
Фото з мережі

Директор військових програм Українського центру економічних і політичних досліджень імені Разумкова Микола Сунгуровський підозрює, що на День Незалежності України росія може влаштувати новий великий наступ. Окупанти, ймовірно, вже до цього готуються.

На фото - Микола Сунгуровський
На фото - Микола Сунгуровський

Те, що відбувається стягування ракетних сил... Тут можна припустити кілька варіантів. При цьому, варіант масованого удару на День Незалежності України – не самостійний. Він може стати частиною великої наступальної кампанії.

 

Не можна забувати, що в резерві у рф перебуває ще третій армійський корпус, який формується в Муліно. Ще є 40 добровольчих батальйонів, які формуються по всій росії (вони, в основному, йдуть на схід, щоб хоч якось скувати наші сили). Але не думаю, що вони будуть ударним кулаком. А ось те угруповання, яке збирається в Білорусі, – воно може, – розповів Микола Сунгуровський.

Стягування комплексів С-300 до Білорусі фахівець вважає прикриттям і спробою показати нібито підготовку обстрілів наземних цілей.

Це спроба показати, що готуються обстріли наземних цілей. Насправді ж готується велика наступальна операція, для якої необхідна посилена протиповітряна оборона. Тим більше на тлі тієї інформації, що Україні передаються авіаційні засоби. Посилення угруповання в Білорусі є однією з ознак підготовлюваної наступальної операції. Але це не обов'язково станеться, – зауважив військовий експерт.

Крім того, він припустив, що напрямками наступу з Білорусі можуть стати Рівне і Житомир.

Щоб перерізати наші логістичні магістралі постачання західної допомоги, – пояснив Микола Сунгуровський.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень